Ordförandebrev VGR

Hej!
Jag som skriver till Dig heter Henrik Jonéus och jag är sedan i våras ordförande i Privattandläkarnas lokalavdelning i Västra Götaland. Själv är jag verksam som privattandläkare i Skövde sen 26 år tillbaka i tiden.

Jag skriver för att jag är nyfiken på vad Du förväntar Dig av oss i lokalavdelningens styrelse. Vår förening är stor och det är svårt att komma i kontakt med samtliga medlemmar.

Själv brinner jag för frågor som rör de behandlingar där VGR är betalare, dvs. barntandvård och behandlingar i det särskilda tandvårdsstödet.  Jag tycker också att påverkansarbete gentemot våra politiker är viktigt.  Om Du har några synpunkter skulle jag uppskatta om Du mejlar dem till mig på Joneus@tandkompaniet.se.

Ett annat bra sätt att framföra Dina synpunkter och komma i kontakt med oss i styrelsen är att komma på vårt höstmöte som vi håller i Trollhättan den 8/11 (se separat kallelse som Du fått från Privattandläkarna).

På vårt höstmöte får Du dessutom möjlighet att lyssna på Lars Olsson och Jacob Rennerfelt från Privattandläkarnas kansli. De kommer att berätta vad vi kan förvänta oss för politiska utspel angående tandvården i den kommande valrörelsen.  Vidare får vi information om den kommande utredningen om tandvårdsstödet.  Som grädde på moset får Du veta vad förändringarna i klagomålshantering (patientklagomål) innebär för Dig som vårdgivare.

Hoppas vi ses den 8:e

Med vänlig hälsning
Henrik Jonéus